Lab-Partners geselecteerd voor programmamanagement van South West London Pathology (SWLP)

Lab-Partners BV is verheugd de samenwerking met Beckman Coulter Diagnostics aan te kondigen voor het programmamanagement van South West London Pathology (SWLP). Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze toewijding aan het bevorderen van innovatie in de diagnostische industrie.

Het SWLP-programma bestaat uit vijf NHS-ziekenhuizen in Londen: St George’s University Hospital, Epsom and St Helier University Hospitals, Kingston Hospital en Croydon Hospital. Met meerdere projecten gepland op verschillende locaties in Zuid-West Londen, is Lab-Partners BV klaar om toezicht te houden op de naadloze uitvoering van dit initiatief.

De week van 5 februari markeert de officiële start van het SWLP project en Lab-Partners BV is enthousiast om hier deel van uit te maken. We zullen hard werken om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en onze doelstellingen worden gehaald.

Samen met de projectmanagers van Beckman Coulter en de leden van het SWLP-laboratoriumteam hebben we verschillende locatiebezoeken uitgevoerd, waarbij we zaken opnieuw hebben gecontroleerd, geanalyseerd en besproken. Op basis daarvan werken we nu samen met alle belanghebbenden om de plannen verder te ontwikkelen. Van verhuisplannen voor apparatuur tot apparatuuraanpassingen, van het uitwerken van workflows tot IT, en van training van medewerkers tot validatie van apparatuur – alles wordt snel aangepakt om de gewenste deadlines te halen.

Ondanks de complexiteit van het project blijft Lab-Partners BV zich inzetten om op elk moment uitmuntendheid te leveren. We zullen de lat hoog blijven leggen, zelfs als het moeilijk wordt.

Terwijl we aan deze spannende reis beginnen, blijven we vastbesloten om bij elke stap uitmuntendheid te leveren.
We zijn ons bewust van de impact die deze projecten hebben op de medewerkers en vooral op de aanvragers en patiënten die vertrouwen op diagnostiek. Kwaliteit blijft een absolute prioriteit, zelfs tijdens deze intensieve renovatieperiode.